Πληροφορίες παράδοσης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Παραγγελία

Η διαδικασία της παραγγελίας γίνεται πλέον με τον πιο απλό τρόπο.

Επιλέγετε το προιόν που επιθυμείτε , συμπληρώνετε τις επιλογές του  και στη συνέχεια πατάτε το καλάθι. Εκεί θα δείτε αναλυτικά τι έχετε επιλέξει.

Μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας ή να πάτε στο καλάθι των αγορών και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Συνεχίζετε πατώντας Αγορά και στη συνέχεια μπορείτε είτε να κάνετε την αγορά σας ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα στοιχεία της φόρμας που είναι απαραίτητα είτε να κάνετε εγγραφή ως νέος πελάτης, ώστε να έχετε και τη δυνατότητα παρακολούθησης της παραγγελίας σας αλλά και του ιστορικού σας.

Ακολουθείτε τα βήματα της παραγγελίας διαλέγοντας τη διεύθυνση αποστολής , μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποιο σχόλιο και στη συνέχεια πατώντας επιβεβαίωση παραγγελίας έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί αυτόματο e-mail με το μήνυμα ότι η παραγγελία σας εκκρεμεί και θα απεικονίζει με λεπτομέρεια την παραγγελία σας, την αξία των ειδών και το ΦΠΑ.

Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παρατήρηση μπορείτε να μας στείλετε τα σχόλια σας  στο e-mail:orders@typoste.gr ή και τηλεφωνικά στο 2104137802.

Τρόπος Παράδοσης

Με  εταιρεία ταχυμεταφορών ή με δικά μας μέσα στη διεύθυνση που θα ορίσετε στη φόρμα παραγγελίας σας

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το είδος του προιόντος που έχετε παραγγείλει, σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει ενημέρωση με αποστολή email για τις λεπτομέρειες παράδοσης.

Καθυστερήσεις

Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στις εξής περιπτώσεις :

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών συνθηκών και απεργιών.
Εφόσον παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά είτε στο e-mail που έχετε δηλώσει στην φόρμα παραγγελίας γιατί η καταχώρηση των στοιχείων σας είναι λανθασμένη ή ελλιπής.


Λανθασμένες αποστολές
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2104137802 ώστε να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του.