Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επισκεπτόμενοι την σελίδα μας www.typoste.gr, παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο ώστε να διαβάσετε τις παρακάτω προϋποθέσεις και όρους χρήσης.

Η περιήγηση σας στη σελίδα μας σημαίνει ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης και συναλλαγής

Πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τιμές
Οι τιμές στα προϊόντα μας ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% ο ΦΠΑ προστίθεται στο τέλος της παραγγελίας.
Η εταιρία μας έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς την υποχρέωση να ενημερώσει τους χρήστες, να μεταβάλει τις τιμές πώλησης των προϊόντων.
Η εταιρία μας δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα που διατίθενται στην ηλεκτρονική μας σελίδα, με επιφύλαξη για τυχόν τυπογραφικά ή τεχνικά λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή που έχουν προκύψει για τεχνικούς λόγους ή ακούσια.


Ασφάλεια δεδομένων - Απόρρητο Συναλλαγών - Ασφάλεια Συναλλαγών.


Οι κωδικοί που χρειάζεστε για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι το το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (e-mail) και ο "Κωδικός", τα οποία δημιουργούνται από εσάς και αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη φύλαξη και διαχείριση  τους είστε εσείς .Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό σας όποτε θέλετε και μάλιστα θα σας το συνιστούσαμε. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών σας, θα παρακαλούσαμε να ενημερώσετε την εταιρία μας, διότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τη χρήση τους από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Σεβόμαστε απόλυτα το απόρρητο των συναλλαγών και τα προσωπικά σας δεδομένα, στα οποία έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένα από εμάς άτομα ώστε να γίνεται χρήση τους για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών μας, στο μέτρο που αυτό είναι αναγκαίο. Δεσμευόμαστε να μην αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας ή στοιχεία των συναλλαγών σας - πλην όσων απαραίτητων για τη διακίνηση των παραγγελιών σας - παρά μόνο αν αυτό επιβληθεί από δικαστική ή δημόσια αρχή ή μετά από ρητή έγγραφη εξουσιοδότηση δική σας.Χρήση

Η εταιρία μας καθώς και ο χρήστης δεσμεύονται και συναποδέχονται για τη σωστή χρήση της σελίδας. Ο χρήστης δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ τη σελίδα για να αποστείλει e-mail ή να δημοσιεύσει ή να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο που να είναι συκοφαντικό, παραπλανητικό, ανήθικο, προσβλητικό ή απειλητικό προς οποιονδήποτε τρίτο.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος ή και το σύνολο της ηλεκτρονικής σελίδας, του περιεχομένου ή της μορφής της, των προϊόντων της ή τις τιμές τους χωρίς να το αιτιολογήσει και χωρίς να έχει καμία υποχρέωση για να ειδοποιήσει για την τροποποίηση αυτής.

Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρία μας σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και ακολουθεί αυστηρή πολιτική ως προς αυτά. Δεσμευόμαστε να μην τα αποκαλύψουμε σε τρίτους, να μην τα δημοσιοποιήσουμε, πωλήσουμε, εκμισθώσουμε, ανταλλάξουμε ή με οποιοδήποτε τρόπο προβούμε σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση τους. Μετά από αίτηση σας, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν οριστικά και δεν θα χρησιμοποιηθούν ή παραχωρηθούν σε κανένα.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αυτής σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του της εταιρίας ΕΝΤΥΠΟΣΙΣ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΕΠΕ και προστατεύεται από τις διατάξεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά η όποια αναδημοσίευση σχεδίων, σημάτων λογοτύπων ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση ή αντιγραφή εν μέρει ή όλων καθοιονδήποτε τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων για τα έργα που φαίνονται στην παρούσα σελίδα, χωρίς έγγραφη συνένναιση της εταιρίας. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για τη διεκδίκηση κάθε ζημιάς που θα προκληθεί από τυχόν παραβίαση αυτών